বাংলা নববর্ষ উদযাপন সংক্রান্ত বিজ্ঞপ্তি

Notice_5.jpg

Director Office of the Student Affairs (DOSA), Uttara University is going to celebrate the Bangla Nabobarsha 1426 centrally by launching a Boishakhi Shova Jatra from sector 6 (Deptt. of Law) to Sector 4 (Deptt. of English) through the main road (Law deptt-Azampur-Rajlaxmi-English Deptt.) and organize a day long gala program (attached in the overleaf) in the university auditorium (Department of English, H# 7, Rd# 16, Sec#4, Uttara) on April 14, 2019.

Prof. Dr. M. Azizur Rahman, Vice Chancellor, UU has given his kind consent to be the Chief Guest of this auspicious program.

Prof. Dr. Eaysmin Ara Lekha, Pro-Vice Chancellor, UU has given her kind consent to be the Special Guest to deliver her inspiring speech to our new generation where  Kazi Mahiuddin, the  registrar, UU also given his kind  consent  to deliver the welcome speech for this program.

Dr. Md Zamanur Rahman, Director, Student s Affairs, UU will preside over the program.

DOSA is looking for your enthusiastic participation from the rally (Boishakhi Shova Jatra) to the day long gala program on this national celebrating day to show the UU spirit of Pohela Boishakh and enhance the culture of Bangladesh to our new generation.

Program Schedule

Time: 9:00am -6:00pm

Date: 14 April, 2019

Venue:   Uttara University Auditorium

(H# 7, Rd# 16, Sec#4, Uttara, Dhaka)

Time Events
9:00 am -10:00 am Boishakhi Shova Jatra  from Law Dept. to English Dept.
10:01am -10:15am To Participate in the Alpona Utshab drawn in front road of English Department
10:16 am -11:30 am UU presents BOISHAKHI FLASH MOB-1426
11:31am-11:39am Welcome speech by Mr. Kazi Mahiuddin, Registrar UU
11:40 am-11::59am Speech by the Special Guest Prof. Dr. Eaysmin Ara Lekha, Pro-Vice Chancellor, UU